Onze expertise

De full service spuitgietspecialist die levert

Wie wil er niet op 1 adres alle benodigde diensten ontvangen?

Als onderdeel van het full-service concept leveren wij naast productie ook assemblage en logistieke diensten. Wie kiest voor productie bij GDK, kan rekenen op onze volledige aandacht en zorg van idee tot zelfs levering aan huis.

Dat kan als schakel in een just-in-time proces zijn, maar ook het complete traject van productie inclusief assemblage, verpakking en levering. Het gehele traject bij 1 regisseur levert diverse voordelen op; reductie van de kans op fouten; snelheid en uiteindelijk reductie van schakelkosten. Een duidelijk win-win traject

Onze workflow

Het full service concept

Uw spuitgietspecialist met vakkennis

Hoe wordt je spuitgiet specialist? Natuurlijk zijn er trainingen die de algemene basiskennis met betrekking tot het spuitgieten van kunststoffen, machines, thermoplasten en matrijzen bijbrengen. Leveranciers van machines besteden veel aandacht aan instructie van operators en technici. Allemaal basiskennis die te verwerven is. Het echte vakspecialisme leer je door uren te maken. Bij GDK brengen we honderdduizenden uren ervaring aan tafel. Kennis die wij graag delen in adviezen en inspiratie voor nieuwe mogelijkheden. 

Het idee dat alles wat goed is van ver moet komen, gaat bij ons dus niet op. Met een kop koffie horen wij graag voor welke uitdaging u staat en denken wij mee in mogelijkheden. Onze machines zijn bijzonder flexibel in te zetten. Elke configuratie is bewust overgedimensioneerd in opties omdat wij graag in mogelijkheden denken. Benieuwd naar onze specialistische kennis? Wij laten graag een aantal van onze klanten aan het woord. Uw koffie is zo gezet.

 

Goed gereedschap is het halve werk.

Op een modern machinepark met 16 CNC gestuurde spuitgietmachines met sluitkracht van 25-420 Ton worden producten gefabriceerd < 1 gram tot ca. 2 kg. GDK Plastics beschikt tevens over de mogelijkheid van gas injectie om producten sterker, lichter en optisch fraaier te maken. Robotisering kent voor GDK geen geheimen. Sterker, wij helpen fabrikanten van robots met feedback om hun producten nog effectiever en efficienter te maken. 

Hierdoor is het mogelijk om vaak opdrachten aan te nemen die kostentechnisch prima in Nederland geproduceerd kunnen worden. Zonder moeilijke conversaties in een andere taal en leveronzekerheden. De kracht van nationaal produceren is dankzij een modern machinepark mogelijk

Assemblage mogelijkheden.

Naast ontwikkelen en produceren verzorgen wij indien door onze afnemer gewenst, een eventuele assemblage (door bijvoorbeeld ultrasoonlassen) en/of bedrukking van producten. In veel gevallen betreft hier complexe producten voorzien van elektronica en bewegende delen. Belangrijke toegevoegde waarde vormt totale logistiek.

Aankoop van niet kunststof delen welke noodzakelijk zijn voor de assemblage, wordt geheel door GDK Plastics overgenomen. De klant besteld en ontvangt het complete eindproduct en heeft geen omkijken meer naar de logistieke rompslomp. Inmiddels is ruimschoots bewezen dat deze aanpak door onze afnemers bijzonder gewaardeerd wordt!

Logistieke mogelijkheden.

GDK Plastics BV stelt zich ten doel haar klanten zo goed mogelijk te verzorgen door klanten de mogelijkheid te bieden om te werken met afroeporders. Uiteraard verzorgen wij ook het transport, utlrasoon lassen middels een state of the art machine en het assembleren. Op verzoek verzorgd GDK Plastics BV ook assemblage en voegt eventueel de aankoop van noodzakelijk niet kunststof artikelen hieraan toe. Wij noemen dit totale logistiek.

Door dit systeem is de onderneming in staat de levertijden zo kort mogelijk te houden, regelmatig gebeurt het dat klanten ons benaderen met spoedorders en wij dit deels of in sommige gevallen zelfs helemaal uit voorraad kunnen leveren.

Wij krijgen van onze klanten dan ook vaak de opmerking dat de onderneming zeer flexibel is en de extra stap wil zetten voor haar klanten.

Benieuwd naar onze specialistische kennis?

Bel gerust voor een afspraak.