Over ons

Familiebedrijf met toegewijde experts

Wie wij zijn

GDK is een familie bedrijf met Peter Hermans aan het roer. Zoon Enzo is de jonge generatie en onze robotisering specialist. Met een team van immer gemotiveerde medewerkers timmeren wij al jaren aan de weg. Al sinds 1986 is de onderneming actief als kunststof spuitgieter te Hellevoetsluis. Vrijwel alle marktsegmenten worden inmiddels door ons toegeleverd. 

Veelal wordt het gehele traject, van idee tot en met eindproduct, in eigen huis verzorgd en begeleid. Wij zijn als team altijd nieuwsgierig naar de uitdaging waar onze opdrachtgevers voor staan.

Met onze vakkennis staan wij hen bij om betrouwbare resultaten neer te zetten. In heldere taal. Bij GDK staan zekerheid en betrouwbaarheid bovenaan waarbij wij geen enkele creatieve oplossing schuwen om binnen de kaders tot resultaat te komen.

Peter Hermans

Peter is in 1992 bij de onderneming komen werken als directeur, in 2004 heeft hij samen met Paul het bedrijf via een management buy-out overgenomen.

Paul van den Ende

Paul is onze bedrijfsleider, met meer dan 40 jaar ervaring in het kunststof spuitgieten kent hij alle geheimen. Tekeningen van nieuwe aanvragen worden door Paul beoordeeld op maakbaarheid en geadviseerd over welke materialen het beste gebruikt kunnen worden.

Enzo Hermans

Enzo is de zoon van Peter en de jongere generatie in de onderneming. Enzo heeft een economische opleiding gevolgd en is later in de onderneming gegroeid. Hij heeft leren spuitgieten en heeft zich toegelegd op het automatiseren.

We vertalen uw idee naar een kansrijk product!

Neem contact op met ons!