Spuitgieten

SpuitgietenDe hoofdactiviteit van GDK Plastics BV. is spuitgieten. Spuitgieten is in omvang de belangrijkste verwerkingstechniek voor kunststof en voor massa fabricage vrijwel altijd de goedkoopste productie methode. Hoewel het principe eenvoudig is, zijn er veel parameters die de kwaliteit van product en proces beïnvloeden. Het is dan ook noodzakelijk om het spuitgietproces gestructureerd op te bouwen zodat een constante kwaliteit van product en proces wordt gewaarborgd.

Vakmanschap is een absolute must!

Mede door het gebruik van technische hoogwaardige kunststoffen alsmede moderne CNC-gestuurde spuitgiet machines zijn wij in staat te produceren volgens de kwaliteitseisen van onze klant.

Veelvuldig worden kunststoffen door ons verwerkt welke voorzien zijn van toevoegingen die het product de specifiek gewenste eigenschappen geven. Zo werken wij onder andere met glasvezel, aramide vezel, carbon en molybdeen gevulde kunststoffen. Tevens hebben wij ons de laatste jaren toegelegd op het spuitgieten van TSG (Thermoplastisch Schuim Gieten).

Bij spuitgieten is innovatie, kwaliteit en efficiency van eminent belang. Met een volledig geautomatiseerd machinepark zijn wij in staat om 24 uur per dag, 7 dagen per week te produceren en zodoende de concurrentie voor ons en voor onze afnemers voor te blijven.